Тя е млада, красива и талантлива млада жена с музикални и

...
Тя е млада, красива и талантлива млада жена с музикални и
Коментари Харесай

Времето не лекува, научаваш се да живееш с болката: Дара Екимова от Като две капки вода

Тя е млада, красива и надарена млада жена с музикални и артистични гени в кръвта си. Тя е Дара Екимова. Само не 20 е, а към този момент основава шлагер след шлагер и не се опасява да провокира себе си с инициативи като " Като две капки вода ", където даже стигна до огромния край. Това не може да провокира у нас нещо друго с изключение на удивление. 

За да се трансформира в това, което е през днешния ден обаче, Дара е трябвало да се оправи с предишното си. В много персонален и прочувствен диалог пред Деси Банова-Плевнелиева в предаването " Събуди се "  певицата описа какво е да загубиш татко си, когато си единствено на 6.
                             

Бащата на Дара, музикантът Дими от група " Сленг ", за жалост умря през 2008 година при злополука с мотор. Днес тя вижда загубата с огромна доза мъдрост.

" Смъртта е нещо необратимо. Това, в което аз имам вяра, е, че времето не лекува, просто ти се научаваш да живееш с болката и ставаш по-силен. " – показа Дара. 

" Истината е, че към днешна дата тази загуба от време на време ме ядосва. Минавам през разнообразни стадии на болката. Защото в действителност когато съм била на 6 аз въобще не съм осъзнавала какво се случва и най-вече тежи в моментите, в които си съзнателен. Понякога си споделям, че просто това са уроци, които всеки от нас е имал да научи и по този начин аз не се смущавам, не рева. " – продължи момичето. 
                             

Специално за предаването " Събуди се " Дара разкри, че татко ѝ има неиздадена ария, озаглавена " Колко си хубава " и доста ѝ се желае да я издаде това лято. " Мисля, че той би бил доста благополучен. "  – споделя тя. 

Дара показа също, че желае да издаде и плоча на " Сленг ", която да събира творчеството на групата. " Според мен това е смисълът на музиката и на това музиката ти да продължи да живее даже когато си си отишъл. " – сподели още тя. 

Чуйте във видеото още за това какво място заема любовта в живота на Дара Екимова и какво ѝ предстои в персонален и професинален проект.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР